Home » Stâlpi și accesorii gard

Stâlpi și accesorii gard

Stâlpi gard rezidențial

Variante pentru sârmă sau panouri de gard, oferim stâlpi care vor da aspectul dorit curții imobilului rezidențial.

vezi produse
Stâlpi gard industrial

Cu o rezistență crescută și robuști, alege acești stâlpi pentru gardurile pentru panouri de fațadă sau panouri de gard bordurate 3D sau panouri dublu fir.

vezi produse
Accesorii și cleme instalare

Pentru împrejmuirile moderne fixarea panourilor pe stâlpi se face cu soluții elegante, durabile și ușor de instalat. Vezi gama de accesorii.

vezi produse
Capace pentru stâlpi

Oferim diverse modele de capace din PVC, estetice și funcționale, care să protejeze integritatea stâlpilor aleși de coroziune.

vezi produse

Dacă ai ales deja soluțiile de garduri metalice sau PVC pe care ți le propunem, aici este pasul următor.  Avem gama completă de stâlpi metalici pe care să construiești împrejmuirile ce să îți asigure aspectul estetic, siguranța sau delimitarea de care ai nevoie. Robuști sau ușori, fixați pentru ca tu să nu îți faci griji și durabili datorită proceselor prin care au trecut, alege în funcție de sistemuld e împrejmuire la care te-ai gândit.

Sau permite-ne să te consiliem, cu experiența a peste 10 ani de distribuție, montare și întreținere.

 

Soluții durabile și economice. 

 

Garantează securitatea proprietăților și sunt elementul care aduce la viață versiunea de sistem de gard, plasă și porți de care ai nevoie. 

 

Din lucrările noastre cu stâlpi gard

Mai jos aveți câteva motive pentru care ne veți alege ca partener. Cum rezultatul este cartea de vizită în domeniul nostru, vă prezentăm câteva lucrări cu garduri metalice, stalpi și accesorii. 

 

 

10 ani experiență
peste 200 lucrări
livrare rapidă
mărci de prestigiu