Home » Furnizori

Furnizori

Calitatea, tradiția și consecvența îi recomandă. Iar proiectele noastre se bucură de avantajele oferite de acești furnizori de garduri, porți și accesorii, de încredere, recunoscuți internațional. 

Noi îi alegem pentru calitate și negociem cele mai bune prețuri, ca proiectul dvs. să beneficieze de toate avantajele, de la aspectele estetice la cele de preț, valoare și durabilitate. 

 

HERAS – lider european in domeniul securitații perimetrale, al imprejmuirilor industriale si rezidențiale. Compania produce toata gama de sisteme de imprejmuire incepind de la panouri rigide dublu fir 2D, panouri bordurate 3D, panouri speciale cu profil U,  panouri pentru aplicatii comerciale si civile, sisteme de porti, bariere de acces, turnicheti, sisteme de inalta securitate, toate aceste produse fiind la cele mai inalte standarde de calitate si durabilitate. Heras este membru EPPA (European Perimeter Protection Association).

 

 

heras logo 400

 

 

 WIŚNIOWSKI - companie importantă din Polonia fondată în 1989, premiată pentru produsele sale inovatoare și de o calitate foarte bună, dar și pentru inovații. În 2013, au primit premiul Entrepreneur of the Year, și în numeroase rânduri desemnată Pillar of the Polish Economy, adică parte importantă din economia unei țări.

 

wisniowski1


 

KONSPORT - companie cu tradiție din Polonia, recunoscută si pe plan european pentru modele moderne de garduri si porți rezidentiale, sisteme de imprejmuire industriale, imprejmuiri pentru terenuri de sport, stadioane.

 

konsport1

CAIS - producător  cu o experientă de peste 25 de ani in producerea de componente de calitate pentru toate tipurile de porti culisante, kituri porți autoportante, sisteme culisare pentru usi de hala, feronerie porți batante, etc.

Toate produsele CAIS sunt fabricate la fabrica din Cehia si respecta standardele europene de calitate.

Suntem reprezentanti exclusivi ai producatorului CAIS si distribuitor al produselor  in judetele din zona Transilvania, Banat, Crisana si Maramures.

 

 

cais


 

LOCINOX – lider european in furnizarea de accesorii durabile pentru toate tipurile de porți de exterior: balamale, incuietori, soluții de control acces, amortizoare hidraulice pentru porți, broaste, alte elemente de feronerie.

Productia se realizează in Belgia.

 

 

locinox 2

 

 

CARDIN - producător sisteme automatizări porți, bariere acces auto, sisteme parcare, solutii control acces. Furnizor cu istorie și garanție de calitate, produse inovative concepute si fabricate în Italia din 1974.

 

 

cardin

 

 

ELKA – firmă germană recunoscută pe piata europeană de peste 35 de ani ca producător de sisteme de bariere auto trafic intens pentru acces comercial si industrial, sisteme de automatizare pentru porți si usi de garaj.

 

 

elka

 

10 ani experiență
peste 200 lucrări
livrare rapidă
mărci de prestigiu