Home » Garduri metalice

Garduri metalice

Gard din panouri bordurate 3D

Gardurile din panouri bordurate 3D sunt o solutie relativ ieftină, nu umbresc, asigurând o bună vizibilitate a proprietății. Se instaleaza foarte usor.

vezi produse
Gard din panouri dublu fir 2D

Panourile de gard 2D sau dublu fir, fac parte din categoria gardurilor de securitate. Prin utilizarea firelor de otel duble, panoul are o ținută rigidă.

vezi produse
Gard rezidential modern

Gardurile rezidențiale moderne beneficiază de aspect premium, durata mare de viață și o varietate mare culori din care se pot alege.

vezi produse
Gard rezidential clasic

Dacă dorești prestanța și eleganța unui gard clasic, atunci variantele noastre de garduri tip fier forjat sunt alegeri cu gust și aspect vizual impecabil.

vezi produse
Panouri de gard cu profil U

Ca modalitate de împrejmuire, acest model de gard asigură o foarte bună rezistență și robustețe. Panourile cu profil U sunt disponibile in diverse culori.

vezi produse
Garduri metalice de faţadă

Cu linii elegante, rezistente si diferite culori la alegere, aceste panouri metalice de fațadă se recomandă la fronturile stradale comerciale sau civile.

vezi produse

În funcție de ce îți dorești sau ai nevoie, poți găsi aici ofertele noastre actualizate. Oferim garduri metalice din diferite tipuri de panouri metalice: panouri bordurate 3D, panouri cu fir dublu 2D, panouri gard modern, panouri gard din fier forjat, panouri cu profil U, panouri gard de fațadă. Garduri metalice moderne, elegante și durabile pentru proprietatea ta.

 Din lucrările noastre cu garduri metalice

 

Mai jos aveți câteva motive pentru care ne veți alege ca partener. Cum rezultatul este cartea de vizită în domeniul nostru, vă prezentăm câteva lucrări cu modele de garduri metalice realizate.

 

 

 

10 ani experiență
peste 200 lucrări
livrare rapidă
mărci de prestigiu