Home » Garduri mobile

Garduri mobile

Gard mobil evenimente / Garduri șantier

Este gardul mobil cel mai folosit pentru împrejmuiri și delimitări provizorii de șantiere, cu aplicabilitate în construcții și organizare de evenimente.

vezi produse
Gard mobil opac delimitare șantier

Gardurile mobile opace sunt utilizate pentru șantiere urbane unde este nevoie de protecție vizuală. Panourile pot fi simple zincate sau diferite culori.

vezi produse
Panou gard mobil / Barieră tip jandarmerie

Garduri mobile pentru delimitare evenimente pot fi ușor de realizat, pentru instalare nu necesită alte accesorii. Pot fi cuplate mai multe bucăți în lanț.

vezi produse
Porți acces șantier

Oferim porți mobile ce pot fi instalate relativ repede iar la terminarea construcției se pot demonta ușor și reloca în alt șantier.

vezi produse
Accesorii garduri mobile

Blocuri de susținere,conectori, benzi reflectorizante, alte elemente. Avem toate accesoriile pentru ca sistemul de gard mobil să poată fi dat în folosință.

vezi produse

Oferim garduri mobile fabricate din diferite tipuri de materiale, în functie de utilitatea pentru care le folosești. Sunt destinate delimitării evenimentelor în aer liber sau organizărilor de șantier și cuprind: Panouri mobile pentru gard de santier, garduri temporare, garduri de santier, împrejmuiri provizorii și porți pentru organizări de șantier.

Garduri mobile moderne, la îndemână și durabile.

Gardurile mobile pe care noi le comercializam sunt produse de prestigioase firme europene.Sunt recomandate pentru utilizare temporară, iar montajul și demontarea lor se face foarte facil prin folosirea blocurilor de beton sau din material pvc, pentru susținere.

 

 Din lucrările noastre cu garduri mobile

 

 

10 ani experiență
peste 200 lucrări
livrare rapidă
mărci de prestigiu