Home » Despre noi

Despre noi

și motivele pentru care să ai încredere în produsele noastre

gardulmeu.ro este site-ul de prezentare a produselor comercializate și realizate de AMERICASA SRL.

Din 2009, oferim sisteme complete de împrejmuiri rezidențiale și comerciale.

Gardurile și porțile noastre, incluzând panourile, stâlpii și accesoriile aferente (capace ornamentale, elemente de feronerie, cleme de prindere etc) respectă normele europene în ceea ce privește calitatea, siguranța și durabilitatea. 

Avem modele care oferă posibilitatea realizării unei combinații customizate între panoul de gard, cu stâlpi și soclu din beton, armonizat cu finisajele exterioare și culoarea casei.

 

Viziunea noastră

Alegerea gardului și a porții trebuie să țină cont de arhitectura clădirii, pentru a avea o armonie deplină. Modelele pe care vi le prezentăm se pretează unor stiluri variate și vor conferi personalitate proprietății. 

 

Domeniile pentru care oferim soluții

Suntem prezenți cu soluții pentru domenii de activitate ca: rezidențial, industrial, civil-comercial, agricol și sportiv. 

Produsele noastre se recomandă și în cazul parcurilor logistice, benzinăriilor, depozitelor, unităților de învățământ, precum și locurilor publice precum parcuri, spații verzi, locuri de joacă pentru copii, iar în agricultură pentru ferme, grădini, vii, livezi, herghelii, etc.

 

De ce să ne alegi pe noi

Furnizori lideri pe piața europeană

Exclusivitatea la parteneriate cu anumiți furnizori

Acoperirea zonală extinsă

 

Ce garantăm la colaborare

Ținta noastră este calitatea la un preț rezonabil. În acest sens partenerii și furnizorii noștri sunt producători cu o vastă tradiție în domeniu, lideri pe piața europeană.

 

Produsele noastre

Gardurile metalice, porțile metalice, sistemele de automatizare și control pe care noi le comercializam sunt produse de prestigioase firme europene, sunt realizate din profile metalice galvanizate și vopsite după ultimele tehnologii. Garanția oferită de producător este de peste 10 de ani, garantată datorită procesului complex de tratament aplicat metalului și tehnologiei de vopsire. 

Prețuri variate: Avem variante de împrejmuire de la economic la premium, și anume panouri zincate sau varianta cu estetică și durată de viață mai mare și anume cele vopsite in culori RAL. Urmează sistemele de gard decorativ, în diverse culori și cu estetică superioară, pentru a înnobila casa și grădina.

Aplicații diverse: Pentru diverse aplicații în agricultură sau un mod simplu de împrejmuire pentru gradina casei, cele mai recomandate sunt gardurile din plasă și sârmă înnodată , împletită sau electrosudată.

Câteva date despre noi, cifre semnificative:

Peste 500 de proiecte realizate in ultimii 10 ani.

O echipă formată, prin angajați și colaboratori, de peste 30 de specialiști

 

Printre cele mai provocatoare proiecte:

  • SELGROS Baia Mare - Poarta culisanta industrială WISNIOWSKI PI 130, gard perimetral realizat cu panouri dublu fir 2D 6/5/6 zincat
  • Imprejmuire si porti pentru HORNBACH Timisoara
  • Imprejmuire si porti pentru KAUFLAND Logistic Turda
  • Imprejmuire si porti pentru Karl Heinz Dietrich
  • Imprejmuire si porti pentru DeLonghi
10 ani experiență
peste 200 lucrări
livrare rapidă
mărci de prestigiu