Home » Porţi metalice

Porţi metalice

Porți autoportante / culisante în consolă

Porțile autoportante, cunoscute ca porți culisante în consolă, sunt noile tendințe in materie de porți atât în domeniul rezidential cât și cel industrial.

vezi produse
Porţi auto batante

Oferim porți duble batante pentru acces rezidențial sau pentru acces comercial sau industrial. Necesită spațiu, dar oferă stabilitate și durabilitate.

vezi produse
Porţi acces pietonal

Soluții potrivite de porți pietonale pentru oricare dintre modelele de garduri rezidențiale sau industriale alese. Cu durata mare de viață și varietate.

vezi produse
Porţi telescopice

Alegerea potrivită pentru spații reduse. Ocupă aproximativ jumătate din suprafața necesară culisării porților normale și sunt mai rapide la operare.

vezi produse
Porţi articulate bifold

Modele de porți batante pliabile cu dimensiuni reduse datorită articulațiilor. Sunt optiuni bune pentru economie de spațiu si solutii rapide de acces.

vezi produse

Am selectat o multitudine de categorii de porți și sunt disponibile pentru proiectul dvs: porți pietonale, porți batante auto, porți autoportante, porți culisante în consolă, porți telescopice, porți armonice bi-fold. 

De la stilul clasic la modern sau cu o componentă puternică de securitate, am adus porți de la cei mai prestigioși furnizori. Porţi metalice elegante, rezistente, bazate pe aspect, protecție sau discreție, variate pentru proprietatea ta. Toate porțile metalice pe care noi le comercializam dispun de garanția producătorilor și se încadrează în normele internaționale de calitate. 

În funcție de ce îți dorești, cauți sau ai nevoie, poți găsi aici ofertele noastre actualizate. 

 

 Din lucrările noastre cu porți metalice

 

10 ani experiență
peste 200 lucrări
livrare rapidă
mărci de prestigiu