Home » Automatizări / Control acces

Automatizări / Control acces

Automatizări porți culisante

Alege orice poartă culisantă din oferta noastră și noi o putem automatiza. Vezi sistemele de automatizare.

vezi produse
Automatizări porți batante

Pentru orice poartă batantă, indiferent de tip si dimensiune, noi o putem automatiza. Vezi sistemele de automatizare porti pe care le oferim.

vezi produse
Bariere acces auto

De la bariere auto acces rezidential sau industriale, avem soluții automatizare porti pentru acces in proprietățile tale.

vezi produse

Oferim automatizări pentru o multitudine de categorii de porți disponibile pentru proiectul dvs: porți pietonale, porți batante auto, porți culisante în consolă, porți telescopice, porți pliabile bi-fold. 

Barierele de asemenea se află în oferta noastră, soluții de restricționare acces și siguranță. Automatizarea unei porți este un lucru firesc în zilele noastre. Avantajul economiei de timp, a confortului și desigur aspectul estetic, ne salvează atât timpul cât și rutina zilnică. Iar barierele îți îndeplinesc rolurile cu succes și pe termen îndelungat. 

Astfel de sisteme pot eleva nivelul unei proprietăți. Sunt soluții elegante, rezistente, pentru protecție și confort. 

 

 Din lucrările noastre de automatizări și control

 

Mai jos aveți câteva motive pentru care ne veți alege ca partener. Cum rezultatul este cartea de vizită în domeniul nostru, vă prezentăm lucrări cu automatizari porți, bariere acces auto și accesorii. 

 

 

10 ani experiență
peste 200 lucrări
livrare rapidă
mărci de prestigiu