Home » Accesorii feronerie porţi

Accesorii feronerie porţi

Kituri porți autoportante

Porțile autoportante numite și porți culisante în consolă sunt noile tendințe în materie de porți, iar accesoriile de feronerie completează oferta noastră.

vezi produse
Accesorii porți culisante

Comercializăm feronerie pentru porți culisante, produse de CAIS Cehia, cu garanție de rezistență și durabilitate, chiar și la utilizare intensivă.

vezi produse
Feronerie porți batante

Accesorii feronerie de calitate in completarea ofertei noastre de porți batante pentru acces rezidențial, acces comercial sau industrial.

vezi produse
Sisteme culisare uși hală

Feroneria și sistemele de culisare pentru uși de hală care necesită șină suspendată sunt produsele de cea mai bună calitate fabricate de CAIS Cehia.

vezi produse
Amortizoare porți pietonale

Oferim amortizoare hidraulice de la Locinox, cu reglaj ajustabil, viteze diferite de operare și rezistență la intemperii și exploatare intensă.

vezi produse
Încuietori porți

Modele diverse de încuietori standard sau electrice și aceeași garanție a calității de la producătorul european Locinox.

vezi produse

Avem un portofoliul extins de accesorii și feronerie porți. De la componente porți autoportante, la kituri porți culisante, kituri autoportante,  sisteme porți batante, sisteme culisare uși hală, amortizoare porți pietonale, încuietori porți, sisteme pliere porti bifold.

Garantează securitatea proprietăților și sunt complementare gardurilor și porților pe care le avem în ofertă. Accesorii durabile, variate și economice.

 

 Din lucrările noastre cu porți și accesorii porți

 

 

Mai jos aveți câteva motive pentru care ne veți alege ca partener. Cum rezultatul este cartea de vizită în domeniul nostru, vă prezentăm câteva lucrări cu porți metalice și accesorii. 

 

 

10 ani experiență
peste 200 lucrări
livrare rapidă
mărci de prestigiu