Viziune

In viziunea noastra, alegerea gardului si a portii, trebuie sa tina cont de arhitectura casei, pentru a avea o armonie deplina. Modelele pe care vi le prezentam se preteaza unor stiluri variate si cu siguranta vor conferii personalitate proprietatii. Noi va oferim solutia completa in imprejmuiri rezidentiale si comerciale, gardurile si portile noastre, din PVC sau metalice, incluzind panourile, stalpii si accesoriile aferente (capace ornamentale, elemente de feronerie, cleme de prindere etc). Exista si posibilitatea realizarii unei combinatii intre panoul de gard, cu stalpi si soclu din beton, armonizat cu finisajele exterioare si culoarea casei.

 

Aplicabilitatea produselor noastre nu se refera strict numai la locuinte private, produsele noastre se recomanda si in cazul firmelor care detin o curte, benzinariilor, depozitelor, unitatilor de invatamant precum si in locuri publice precum parcuri, spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, iar in agricultura aplicatii pentru ferme,gradini, livezi, herghelii, etc.

 

Pentru gardurile din PVC un sector de aplicabilitate foarte raspandit in Statele Unite si Canada si care suntem siguri ca va avea succes si in Romania este domeniul ansamblurilor rezidentiale de case si vile, in care un gard aspectuos si modern se integreaza perfect in uniformitatea si armonia caselor.


Gardul din PVC este in opinia noastra o alternativa superioara pentru gardul din lemn, putin durabil si greu de intretinut si cel din fier forjat, mult mai costisitor.

Gardurile metalice pe care noi le comercializam sunt produse de prestigioase firme europene, sunt realizate din profile metalice galvanizate si plastifiate, au o garantie la coroziune oferita de producator de peste 10 de ani, garantata datorita procesului complex de galvanizare termica si plastifiere. Din aceasta categorie se pot gasi solutii foarte diversificate incepind de la cele mai ieftine variante de imprejmuire si anume panouri bordurate zincate sau varianta cu estetica si durata de viata mai mare si anume cele plastifiate. Urmeaza sistemele de gard decorativ, in diverse culori si estetica superioara pentru a innobila casa si gradina. Pentru diverse aplicatii in agricultura sau simplu pentru gradina casei, cele mai recomandate sunt gardurile din plasa si sarma innodata , impletita sau electrosudata.

Deasemenea firma noastra va ofera si alte produse pentru casa si gradina: sistem de pavare terase tip deck, pergole, vaze pentru plante, mobilier de gradina etc.