Complex logistic Kaufland Turda

Complex logistic Kaufland Turda

Doua porti batante gigantice furnizate si instalate de noi la Kaufland Logistic Turda, comanda speciala fabricata in Germania de catre furnizorul nostru HERAS ADRONIT Gmbh, parte din grupul HERAS INTERNATIONAL. Portile sunt identice si  au dimensiunile de 12.6 m deschidere x 3 m inaltime, si de asemenea o greutate foarte mare fiind o constructie speciala.

Beneficiarul final, Complexul Logistic Kaufland Turda, este un client cu care am inceput colaborarea in 2010 pe partea de imprejmuire de inalta securitate. Pentru partea de gard s-au folosit panouri cu modelul Pallas 2430 (HS 8/6/8), fabricat de asemenea de HERAS ADRONIT Gmbh in Germania.

Dietrich Honold Timisoara (Sacalaz)

poarta-delta-timisoara

Poarta proaspat instalata, modelul DELTA HERACLES 9,5 metri deschidere utila este dotata cu automatizare, deschiderea ei facandu-se din telecomanda. De asemenea dotata cu elemente de protectie, senzori IR si flash.

Beneficiarul este firma de logistica cu capital german  Dietrich Honold SRL , Timisoara (Sacalaz).

Aditional, pentru timpul zilei, intrarea este securizata si de 2 bariere automatizate precum si o poarta pietonala EURO HERACLES ce asigura accesul controlat al personalului

DeLonghi Romania Jucu (fosta hala Nokia)

imprejmuire-delonghi

Imprejmuire de inalta securitate , panouri bordurate galvanizate si vopsite RAL 7030, h=2.6m

Proiect Karl Heinz Dietrich GMBH

mt_gallery: Proiect Karl Heinz Dietrich GMBH

In luna ianuarie 2014 am reusit sa finalizam un important proiect, implementat pentru o firma de logistica venita recent in Parcul Industrial Tetarom 3 Jucu, judetul Cluj, este vorba de Karl Heinz Dietrich GMBH.

Proiectul a constat in gard, imprejmuire cu panouri model Triton, intrare principala securizata de 2 bariere si o poarta autoportanta DELTA HERACLES de 9,5 m deschidere, complet automatizata, cea mai mare la momentul de fata instalata in Romania si printre primele instalate la noi in tara.

Toate acestea sunt de la furnizorul nostru din Olanda HERAS BV, lider European si international in domeniul imprejmuirilor si securitatii perimetrelor.

Hornbach Timisoara

Hornbach Timisoara

Imprejmuire de inalta securitate in zona Gartenmarkt precum si in celelalte zone (1.5 km) + porti (17 porti) – Model PALLAS (HS 8/6/8)

Referinte garduri pvc

23referinte-gaduri-pvc

Cateva imagini cu garduri din pvc, diverse modele, primite de la clientii nostrii.