PANOURI GARD 2D (DUBLU FIR) MODEL PALLAS ECONOMY (MS)

panouridegard

Sistemul de gard cu panouri cu fir dublu Pallas Eco poate fi folosit eficient in aplicatii industriale, comerciale si rezidentiale. Prin utilizarea firelor de otel duble cu grosime de 6 mm pe orizontala si 5 mm pe verticala, panoul cu o tinuta rigida Pallas Eco de la Heras are o buna stabilitate ca soluție de gard economică.

Domenii de aplicare: Domeniul industrial, Domeniul sportiv

Panouri dublu fir 2D Pallas (HS)

despre01

PANOURI GARD 2D (DUBLU FIR) MODEL PALLAS (HS)

Sistemul de gard Pallas (HS) de la Heras este proiectat pentru cerințe de securitate ridicate. Acesta este utilizat pe scară largă în zonele în care gardurile de sârmă convenționale nu rezista stresului mecanic sau în cazul în care există o nevoie specială de securitate. Acest lucru este valabil mai ales în aplicatii sportive, platforme industriale, protectie instalatii speciale, închisori, dar și pentru o protecție crescuta in domeniul rezidential.

Prin utilizarea firelor de otel duble cu grosime de 8 mm pe orizontala si 6 mm pe verticala, gardul tip panou rigid PALLAS de la Heras confera o securitate foarte buna.

În plus față de dimensiunile standard ale ochiurilor la plase de 50/200 mm, pot fi disponibile la comanda si alte dimensiuni cerute de anumite aplicatii speciale(de exemplu, 25/200 mm sau 35/200 mm).

Domenii de aplicare: Domeniul industrial, Domeniul sportiv

PANOURI BORDURATE 3D – MODEL TRITON

2014-02-18 11.27.14

Cu o buna stabilitate si cu profilul elegant, panourile TRITON de la HERAS confera zonelor comerciale și industriale o protecție relativ ieftina. În combinație cu stalpii si  sistem de montaj PALLAS rezultatul este un sistem de imprejmuire funcțional și în condiții de siguranță.

Domenii de aplicare: Domeniul agricol, Domeniul civil, Domeniul industrial, Domeniul rezidential, Domeniul sportiv.

Panouri cu profile U, model UNI

gitterzaun_uni_1

Ca modalitate de imprejmuire, acest model asigura o foarte buna rezistenta si robustete. Pe verticala tijele de  6 mm sunt perpendiculare pe profilele tip U rasturnat, solutie patentata de firma Heras Adronit. Dimensiunea ochiurilor de plasă constantă de 50/200 mm confera stabilitate excelenta modelului UNI. Și aplicabilitatea sa diversă il face atât de interesant pentru aplicații in comerț și industrie, comunități sau terenuri de sport.

Gardul UNI este galvanizat si opțional acoperit cu vopsea pudră. Vopseaua este rezistenta la lumina, are aderenta și rezistenta la abraziune. Pentru un aspect armonios al imprejmuirii si integrarea in arhitectura zonei sunt disponibile urmatoarele culori standard:

  • Verde RAL 6005
  • Gri antracit RAL 7016
  • Gri deschis RAL 7030

Alte culori RAL sunt disponibile la cerere.

Domenii de aplicare: Domeniul rezidential, Domeniul industrial

Panouri cu profile U, model UNI-MID

HA_Gitterzaun_CS_UNI-MID_22302

Ca modalitate de imprejmuire, acest model asigura o forte buna rezistenta si robustete. Pe verticala tijele de  6 mm sunt perpendiculare pe profilele tip U rasturnat, solutie patentata de firma Heras Adronit gmbh, parte din Heras International. Dimensiunea ochiurilor de plasă constantă de 50/200 mm confera stabilitate excelenta modelului UNI. Și aplicabilitatea sa aproape nelimitată il face atât de interesant pentru aplicațiile cele mai diverse, in comerț și industrie, comunități sau terenuri de sport.

Gardul UNI este galvanizat si opțional acoperit cu vopsea pudră.Vopseaua este absolut rezistenta la lumina, are aderenta și rezistenta la abraziune Pentru un aspect armonios al imprejmuirii si integrarea in arhitectura zonei sunt disponibile urmatoarele culori standard:

  • Verde RAL 6005
  • Gri antracit RAL 7016
  • Gri deschis RAL 7030
  • Alte culori RAL sunt disponibile la cerere.

Același principiu cu aceleași specificații, dimensiuni si optiuni ca fratele său UNI, dar mult mai ușoare și mai accesibile. UNI-MID are, de asemenea, tija orizontala în formă de U , iar tijele verticale  utilizate sunt de 5mm.

În plus, ochiurile sunt de dimensiuni mai mari, astfel ochiurile de 50/200 mm, sunt asociate cu ochiuri de 50/400 mm. Acest lucru economisește materiale, greutatea și costurile de fabricație.Culorile disponibile sunt similare cu cele de la modelul UNI.

Domenii de aplicare: Domeniul industrial, Domeniul rezidential

Panouri speciale cu profile U pentru spatii de joaca pentru copii

CS_Uni-Mid_0493

Cu profil orizontal in formă de U sistemul de gard cu protectie pentru copii UNI-MID CS (child safety) se caracterizează prin elemente de inalta securitate și pot fi utilizate în mod optim in grădinițe, școli, locuri de joacă pentru copii etc

Printr-o spațiere îngusta a tijelor verticale (35 mm), este impiedicata in mod eficient posibilitatea  de escaladare. De asemenea nu contin elemente proeminente și margini ascuțite. Astfel nu există niciun risc de rănire a copiilor.Sistemul poate fi completat de o poarta speciala cu zavor de siguranță pentru copii,  care nu poate fi deschisa decat de un adult.

Gardul UNI-MID CS este standard galvanizat sau acoperit cu vopsea pudră. Vopsirea este rezistenta la lumina, aderenta și rezistenta la abraziune. Pentru un aspect armonios al imprejmuirii sunt disponibile urmatoarele culori standard:

  • RAL 6005 Verde
  • Gri antracit RAL 7016
  • Piatra gri RAL 7030

Domenii de aplicare: Domeniul civil, Domeniul rezidential

Panouri model Heracles

image2

Modelul de gard de fatada HERACLES folosit cu succes in aplicatii comerciale este o alegere inteligenta din punct de vedere al calitatii si designului. Partea superioara poate fi prevazuta cu elemente ascutite fapt ce descurajeaza persoanele care incearca sa escaladeze gardul.

Domenii de aplicare: Domeniul civil, Domeniul industrial, Domeniul Comercial

Panouri model Athos

image3

Modelul Athos se recomanda a se folosi la fronturile stradale ale sediilor de firma sau spatii comerciale si nu numai, combina soliditatea sistemului PEGASUS cu un contur subțire a sistemului ATLAS. Barele patrate ale acestui sistem de gard ofera stabilitate și eleganța, oferind deasemenea o mai bună protecție împotriva actelor de vandalism.

Domenii de aplicare: Domeniul civil, Domeniul industrial, Domeniul comercial

Panouri model Atlas

image4

Liniile elegante ale gardului de fațada ATLAS este potrivit  pentru spatii reprezentative. Barele rotunde verticale din oțel sudate in traverse rectangulare dau fermitate modelului produs de Heras si pe linga aspectul estetic deosebit, indeplineste si rolul de a asigura securitatea zonelor protejate.

Domenii de aplicare: Domeniul civil, Domeniul rezidential, Domeniul comercial

Panouri model Orpheus

image5

Cel mai nou model dezvoltat de HERAS, recomandat atat zonelor comerciale cit si rezidentiale,  imbina o estetica deosebita foarte mult apreciata de catre arhitecti si designeri cu scopul oricarui gard si anume de a asigura protectie.

Domenii de aplicare: Domeniul civil, Domeniul rezidential, Domeniul comercial