A doua poarta batanta de mari dimensiuni finalizata la Kaufland Logistic Turda

10kaufland-turda

A doua poarta batanta gigantica furnizata si instalata de noi la Kaufland Logistic Turda este o comanda special fabricata in Germania de catre furnizorul nostru HERAS ADRONIT Gmbh, parte din grupul HERAS INTERNATIONAL. Poarta are dimensiunile de 12.6 m deschidere x 3 m inaltime, si de asemenea o greutate foarte mare fiind o constructie special realizata la comanda.

 

Beneficiarul final, Complexul Logistic Kaufland Turda, este un client cu care am inceput colaborarea in 2010 pe partea de imprejmuire de inalta securitate. Pentru partea de gard s-au folosit panouri cu modelul Pallas 2430 (HS 8/6/8), fabricat de asemenea de HERAS ADRONIT Gmbh in Germania.

A doua poarta autoportanta DELTA de la HERAS instalata

4sacalaz

Poarta proaspat instalata, modelul DELTA HERACLES 9,5 metri deschidere utila este dotata cu automatizare, deschiderea ei facandu-se din telecomanda. De asemenea dotata cu elemente de protectie, senzori IR si flash.

Beneficiarul este firma de logistica cu capital german Dietrich Honold SRL , Timisoara (Sacalaz).

Aditional, pentru timpul zilei, intrarea este securizata si de 2 bariere automatizate precum si o poarta pietonala EURO HERACLES ce asigura accesul controlat al personalului.

Americasa a finalizat un important proiect pentru o firma de logistica

2014-02-18 11.16.06

In luna ianuarie 2014 am reusit sa finalizam un important proiect, implementat pentru o firma de logistica venita recent in Parcul Industrial Tetarom 3 Jucu, judetul Cluj, este vorba de Karl Heinz Dietrich GMBH.

Proiectul a  constat in gard, imprejmuire cu panouri model Triton ,intrare principala securizata de 2 bariere si o poarta autoportanta DELTA HERACLES de 9,5 m deschidere, complet automatizata, cea mai mare la momentul de fata instalata in Romania si printre primele instalate la noi in tara.

Toate acestea sunt de la furnizorul nostru din Olanda HERAS BV, lider European si international in domeniul imprejmuirilor si securitatii perimetrelor.

Cea mai mare poarta batanta instalata in Romania?

mt_gallery:Stire3

Nu avem un raspuns cert la aceasta intrebare, sigur este ca am terminat instalarea cu success a unei porti de foarte mari dimensiuni si anume 12,6 m deschidere utila , inaltimea fiind de 3 m.

Poarta are deasemenea o greutate foarte mare fiind constructie speciala realizata la comanda.

Beneficiarul final este Complexul Logistic Kaufland Turda, client cu care am inceput colaborarea in 2010 pe partea de imprejmuire de inalta securitate. Pentru partea de gard s-a folosit modelul Pallas 2430 (HS 8/6/8) fabricat de HERAS ADRONIT Gmbh in Germania.