Gard pentru Herghelie

gard-harghelie-texas_2

Acest tip de gard este foarte raspindit la hergheliile si fermele din Statele Unite ale Americii. Frumusetea, simplitatea si eficienta le fac recomandabile si la noi pentru delimitarea hergheliilor si fermelor, dar si in aplicatii legate de casa si gradina dumneavoastra.

Cel mai raspandit este modelul Texas III, cu 3 traverse, dar si celelalte modele cu 2 sau 4 traverse.

Gard pentru Piscina

gard-piscina_4

Confera o eleganta deosebita piscinei dumneavoastra, dar nu faceti deloc o alegere rea daca folositi acest stil de gard si pentru alte delimitari, pentru curte si gradina. Prezinta o rezistenta foarte buna, lipsa costurilor de intretinere facand din acest model o alegere excelenta.

Gard din pvc model traditional Virginia

mt_gallery: Gard de tip Traditional Virginia

Modelul Virginia se incadreaza in categoria gardurilor din pvc inspirate din gardurile traditionale din lemn, fiind modelul cu cel mai mare success in rindul clientilor nostrii.
Aspectul aerisit si faptul ca verticalele au aceeasi inaltime si simetrie ii confera o frumusete aparte, fiind o alegere foarte buna pentru proprietatea dumneavoastra. Se pot folosi si la delimitarea spatiilor de joaca pentru copii, zone unde va puteti lasa caini de talie mica sa zburde linistiti.

Disponibile si porti ce se incadreaza in acelasi design si stil.

 

Gard model traditional Carolina

mt_gallery: Gard Traditional Carolina

Modelul Carolina este si el foarte popular, forma concava din partea superioara conferindu-i un design deosebit si personalitate. Pune in valoare plantele si arbustii dintr-o gradina plina de verdeata, deasemenea util in a delimita spatial de joaca pentru copii sau o zona in care pot sa zburde caini de mici si medii.

Disponibile si porti in acelasi stil si design.